Bryt ihop bit ihop?

Kan jag må sämre än just nu... då hade det varit jävligt extremt kan jag säga... har inte varit så här orolig sen min förra häst Phil blev akut dålig och efter 2 kämpiga dagar fick jag ta beslutet att ta bort honom. KOllade svulnaden på Öddes ben nu för en 20 min sen och den har inte gått ner något alls och den är värre än när vi åkte in till veterinären för 5 veckor sedan för då var den mycket mjukare, nu är den halvhård... vilket INTE är bra!!!

Så jäkla sjukligt orolig så jag vet inte var jag ska ta vägen... mår illa gör jag oxå... "tänk om" tankarna är många... mamma sa "försök att itne oroa dig för mycket nu" igårkväll efter jag sett hältan och svullnaden igen... ja hur JÄVLA lätt är det att inte vara orolig? Min bäst kompis är dålig och jag har ingen aning om va det är... så ni kan ju förstå alla hemska scenarion som spelas upp i huvet på en ständigt... vill bara kunna stänga av... inte ens när jag sov fick jag va ifred för jag vakna av en mardröm om det vid 2 el nåt, asjobbigt...

Nu är jag i valet och kvalet om jag ska få tag på nån veterinär... vet inte om ATG kliniken är öppen på helgerna... och nån annan veterinär skulle förmodligen bara skicka mig dit... Sen har vi distanstävling idag som jag ska rida med min "lånehäst, behöver jag säga att jag inte är så motiverad inför det... lär avakta till imorgon, är läget oförändrat så får jag väll ringa och försöka få en tid imorgon... för imorgon är jag säker på att de har öppet.

... just nu bara jag undrar hur jag ska lyckas klara den här dagen utan att bryta ihop aldeles...

Kommentarer
Postat av: Karin

Usch va tråkigt!!! Måste vara hemskt o gå o va orolig hela tiden!! Många styrkekramar!!

2008-09-14 @ 17:28:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0